Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Assen 9408 MR

Kloosterveste - Oostergracht 2/1 kapwoningen

9408 MR Assen

Omschrijving

ER ZIJN NOG ENKELE BESCHIKBAAR!

Stijlvol en duurzaam wonen aan de Oostergracht in de nieuwe woonwijk Kloosterveste te Assen.

In het centrum van Kloosterveen, Kloosterveste, aan de Oostergracht worden deze 2/1 kapwoningen gerealiseerd onder moderne architectuur. De woningen zijn allen gelegen aan de gracht en hebben een tuingerichte woonkamer. De verdieping heeft twee...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 211.900,- tot € 211.900,- Gebruiksoppervlakte 81 m² t/m 88 m² Inhoud 343 m³ t/m 364 m³ Perceeloppervlakte 160 m² t/m 209 m² Aantal kavels 4 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

ER ZIJN NOG ENKELE BESCHIKBAAR!

Stijlvol en duurzaam wonen aan de Oostergracht in de nieuwe woonwijk Kloosterveste te Assen.

In het centrum van Kloosterveen, Kloosterveste, aan de Oostergracht worden deze 2/1 kapwoningen gerealiseerd onder moderne architectuur. De woningen zijn allen gelegen aan de gracht en hebben een tuingerichte woonkamer. De verdieping heeft twee slaapkamers en een badkamer.

Het betreffen zeer energiezuinige en onderhoudsarme woningen met vloerverwarming op de begane grond en het volledig dakvlak is uitgerust met zonnepanelen. De woningen worden compleet afgewerkt met sanitair en keuken. In de achtertuin bevindt zich een vrijstaande berging en de woningen hebben parkeergelegenheid op eigen terrein.

In Kloosterveste komen wonen, werken, winkelen en sociale voorzieningen samen in nieuwe gebouwen die de sfeer van vroeger ademen. Door maatvoering, kleur en architectuur is er een knus en sfeervol 'centrumstadje' gerealiseerd. Het hart van Kloosterveen.

Wonen in Kloosterveste is bijzonder. Er wordt een breed scala aan woningtypen gerealiseerd dat beantwoordt aan de uiteenlopende wensen van even zovele verschillende bewoners: van starters tot senioren, van singles tot gezinnen.
In het hart van Kloosterveste is het centrum gerealiseerd met een breed scala aan winkels, o.a. een Albert Heijn, Lidl. Hema, bakker, drogisterij, huishoudwinkel, slijterij, e.d. Kloosterveste heeft een sporthal, die is bestemd voor (sport)- verenigingen zoals zaalvoetbal, badminton en handbal. Overdag biedt de sporthal ruimte voor schoolgym.
De gratis en goed bereikbare parkeergelegenheid maken het winkelcentrum compleet.

Info:
- Wonen in de nieuwe woonwijk Kloosterveen
- Energieneutraal
- Lage woonlasten
- Onderhoudsarm
- Compleet ingerichte keuken
- Compleet ingerichte badkamer
- Smart design
- Korte bouwtijd
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 211.900,- - € 211.900,- Indeling Gebruiksoppervlakte 81 m² t/m 88 m² Inhoud 343 m³ t/m 364 m³ Perceeloppervlakte 160 m² t/m 209 m² Aantal kavels 4 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.