Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Assen 9408 LA

Kloosterbos Assen - Bosrank/Bosanemoon

9408 LA Assen

Omschrijving

Binnenkort START VERKOOP fase 2

18 onder architectuur ontworpen twee-onder-één-kapwoningen met garage in prachtig Kloosterbos

Het project bestaat uit twee types: Bosanemoon en Bosrank

Het is heerlijk wonen in Kloosterbos. De wijk ligt aan de westkant van Assen, ten noorden van het recreatiegebied Baggelhuizen. Je woont hier omringd door groen, in een gevarieerde natuur,...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 328.434,- tot € 333.659,- Gebruiksoppervlakte 147 m² t/m 154 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 282 m² t/m 326 m² Start Verkoop 15-07-2017 Vrij 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Binnenkort START VERKOOP fase 2

18 onder architectuur ontworpen twee-onder-één-kapwoningen met garage in prachtig Kloosterbos

Het project bestaat uit twee types: Bosanemoon en Bosrank

Het is heerlijk wonen in Kloosterbos. De wijk ligt aan de westkant van Assen, ten noorden van het recreatiegebied Baggelhuizen. Je woont hier omringd door groen, in een gevarieerde natuur, met alle voorzieningen binnen handbereik. Zo vind je binnen 5 minuten fietsen diverse basisscholen, kinderopvang, sportvoorzieningen en een gezondheidscentrum. Kloosterbos is volop in ontwikkeling en wordt steeds gezelliger.

In Kloosterveen zijn er voldoende voorzieningen aanwezig in de centraal gelegen Kloosterveste.
De Kloosterveste bevat diverse winkels, eetgelegenheden, een supermarkt en een apotheek. Kortom, alles aanwezig op korte afstand van het Kloosterbos. Hier is regelmatig wat te doen voor jong en oud!

Kloosterbos is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A28. Vanuit Kloosterbos ben je al binnen 25 autominuten in de stad Groningen. Ook de treinverbinding met de stad is ideaal.

Wonen aan de Bosanemoon:
Deze 10 ruime twee-onder-een-kapwoningen aan de Bosanemoon hebben een traditionele kap. Dat wil zeggen dat de woningen twee volwaardige verdiepingen hebben en een zolder op de tweede verdieping. De woningen hebben een aangebouwde garage en een zij-ingang. De begane grond, voorzien van vloerverwarming, bestaat uit een straatgerichte woonkamer en een ruime woonkeuken met uitzicht over de tuin.
Op de eerste verdieping heb je 3 ruime slaapkamers, een berging en een compleet ingerichte badkamer. De zolder is vrij indeelbaar met ruimte voor een extra slaapkamer. Door de plaatsing van PV Panelen op het dak, kun je rekenen op lage energiekosten.
Ontwikkel je droomhuis met verschillende opties
Als je wilt, kun je de indeling van de woningen aanpassen naar je eigen wensen. Een uitbouw aan de achterzijde voor een nog grotere leefkeuken is mogelijk, net als een schoorsteen, dubbele tuindeuren, een luifel of carport, dakvensters of een indeling in de garage. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt!

Wonen aan de Bosrank:
De 8 moderne twee-onder-een-kapwoningen aan de Bosrank hebben een modern en strak uiterlijk. In de basis bestaan deze woningen uit twee lagen en wisselen verschillende steenkleuren zich af in het straatbeeld. Doordat ze een plat dak hebben, heb je overal in huis volwaardige ruimtes. De woningen hebben, net als de woningen aan de Bosanemoon, een aangebouwde garage en een zij-ingang. De begane grond, voorzien van vloerverwarming, bestaat uit een straatgerichte woonkamer en een ruime woonkeuken met uitzicht over de tuin.
Op de eerste verdieping heb je 3 ruime slaapkamers, een berging en een compleet ingerichte badkamer. Standaard is de tweede verdieping voorzien van een opbouw over een gedeelte, gelegen aan de voorzijde (24,8 m2) ideaal als slaap-/werkkamer of bergruimte. Daarnaast kun je de tweede verdieping eventueel naar eigen inzicht indelen. Er is bijvoorbeeld een mogelijkheid om naast de gedeeltelijke opbouw een royaal dakterras te kiezen of de opbouw te verplaatsen naar de achterzijde van de woning, waardoor je een dakterras aan de voorzijde van de woning creëert. Wil je graag een royale master bedroom op de tweede verdieping? Kies dan voor een tweede verdieping over de gehele lengte van de woning, waarbij er voldoende ruimte is voor 1 master bedroom en een extra slaapkamer.

Door de plaatsing van PV Panelen op het dak, kun je rekenen op lage energiekosten.

De woningen zijn voorzien van luxe sanitair van Villeroy en Boch.

Stel je droomwoning samen met verschillende opties
Deze ruime twee-onder-een-kapwoningen kun je naar eigen inzicht nog leefbaarder maken. Kies je bijvoorbeeld voor een nog grotere leefkeuken? Een opbouw over een gedeelte of de gehele tweede verdieping? Aan de straat- of aan de tuinzijde? Ook een uitbouw aan de achterzijde is mogelijk, een luifel of carport en diverse varianten in de gevel. Je kunt het zo ruim maken als je zelf wilt!

Voor de woningen van fase 1A en 1B is door de aannemer gekozen voor de uitbouw van 2.40m aan de achterzijde van de woning. Dit is in de genoemde prijs meegenomen. 

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 328.434,- - € 333.659,- Indeling Gebruiksoppervlakte 147 m² t/m 154 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 282 m² t/m 326 m² Start Verkoop 15-07-2017 Vrij 2 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.