Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Assen 9408 MV

Oosterwal fase 2 rijenwoningen - HOME-project

9408 MV Assen

Omschrijving

START BOUW 2e KWARTAAL 2019
Nog enkele woningen beschikbaar!

In Kloosterveste, de nieuwste woonwijk van Assen, worden 11 HOME-woningen gerealiseerd. 

De woningen van het HOME-project zijn klaar voor de toekomst! Ze zijn een vooruitgang op de bestaande bouwnormen en bieden comfort die tot op heden nog niet standaard is. Zonder het gebruik van aardgas en met een...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 212.500,- tot € 239.055,- Gebruiksoppervlakte 111 m² t/m 123 m² Inhoud 380 m³ t/m 420 m³ Perceeloppervlakte 114 m² t/m 199 m² Start Verkoop 12-06-2018 Aantal kavels 11 Vrij 7 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

START BOUW 2e KWARTAAL 2019
Nog enkele woningen beschikbaar!

In Kloosterveste, de nieuwste woonwijk van Assen, worden 11 HOME-woningen gerealiseerd. 

De woningen van het HOME-project zijn klaar voor de toekomst! Ze zijn een vooruitgang op de bestaande bouwnormen en bieden comfort die tot op heden nog niet standaard is. Zonder het gebruik van aardgas en met een laag energieverbruik. Aangenaam in de winter en koel in de zomer. 

De woningen zijn extra goed geïsoleerd, volgens de nieuwste BENG-eisen die in 2020 standaard wordt. Tevens worden de woningen standaard nul-op-de-meter (NOM). Dit betekent dat u per saldo, over het gehele jaar gezien, geen energie meer hoeft te kopen van een energieleverancier. De PV-panelen wekken evenveel energie op als dat er wordt verbruikt.

Het nieuwbouwproject wordt gesitueerd aan de binnenring van Kloosterveste, aan de Oosterwal met vrij uitzicht over het water en aan de Oostergracht gelegen aan, zoals de naam al zegt, de gracht. Een ideale ligging met op loopafstand het winkelcentrum en op korte afstand van de uitvalswegen.

De woningen hebben een woonoppervlakte van 111 tot 123 m² en zijn voorzien van drie slaapkamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid voor een extra slaapkamer op de tweede verdieping. 
 
Binnen de ring van Kloosterveste, met alle voorzieningen bij de hand en met water voor het huis, voelt u zich thuis in een HOME-woning!

Omdat er bespaard wordt op de energierekening maken geldverstrekkers het mogelijk voor deze woningen maximaal € 25.000,- extra te financieren op het inkomen. Informeer voor de mogelijkheden bij uw hypotheekadviseur!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 212.500,- - € 239.055,- Indeling Gebruiksoppervlakte 111 m² t/m 123 m² Inhoud 380 m³ t/m 420 m³ Perceeloppervlakte 114 m² t/m 199 m² Start Verkoop 12-06-2018 Aantal kavels 11 Vrij 7 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.