Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Assen 9408 LA

Kloosterbos fase 2 - Bosanemoon/Bosrank Assen

9408 LA Assen

Omschrijving

BEURS BOUWPLAN
Kom naar de beurs voor meer informatie over onze nieuwbouwprojecten
Wij zijn te vinden bij stand 081!
Locatie: Expo Assen (voormalig TT hal), De Haar 11, Assen
 
Do 23 januari 14.00 – 21.30 uur
Vr 24 januari 14.00 – 21.30 uur
Za...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 339.000,- tot € 435.000,- Gebruiksoppervlakte 134 m² t/m 154 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 282 m² t/m 392 m² Start Verkoop 10-05-2019 Aantal kavels 18 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

BEURS BOUWPLAN
Kom naar de beurs voor meer informatie over onze nieuwbouwprojecten
Wij zijn te vinden bij stand 081!
Locatie: Expo Assen (voormalig TT hal), De Haar 11, Assen
 
Do 23 januari 14.00 – 21.30 uur
Vr 24 januari 14.00 – 21.30 uur
Za 25 januari 10.00 – 17.00 uur

Wonen in Kloosterbos fase 2

Het project bestaat totaal uit 36 woningen verdeeld in drie types: Bosrank, Bosanemoon en Bosnoot 

Wonen aan de Bosrank! 
Deze acht moderne twee-onder-een-kapwoningen aan de Bosrank zijn GASLOOS en hebben een strakke uitstraling. In basis bestaan deze woningen uit 2,5 laag en door keuze uit verschillende gevelstenen is het straatbeeld speels en wisselend. Het platte dak geeft dat er overal in de woning volwaardige ruimte wordt benut. De woningen hebben een aangebouwde én geïsoleerde berging. Daarnaast wordt een warmtepomp en een warmte terugwin installatie geplaatst. 

Wonen aan de Bosanemoon! 
Deze acht ruime twee-onder-een-kapwoningen aan de Bosanemoon zijn geheel GASLOOS, volledig geïsoleerd en zeer energiezuinig! Er wordt een warmtepomp en een warmte terugwin installatie geplaatst. De woningen hebben een aangebouwde én geïsoleerde berging. 

Wonen aan de Bosnoot! 
Deze twee moderne, vrijstaande woningen aan de Bosnoot zijn GASLOOS en hebben een strakke uitstraling. In basis bestaan deze woningen uit 2,5 laag. Het platte dak geeft dat er overal in de woning volwaardige ruimte wordt benut. De woningen hebben een aangebouwde én geïsoleerde berging. Daarnaast wordt er een warmtepomp en een warmte terugwin installatie geplaatst. 

Voordelen van wonen in Kloosterbos: 
- Wonen in Kloosterbos is energiezuinig en comfortabel wonen in een gezellige, dorpse buurt met alle voorzieningen bij de hand. De woningen voldoen aan de laatste eisen op het gebied van bouwen en milieu. 

- 4 slaapkamers 
Alle woningen in Kloosterbos hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping en ruimte voor nog een of zelfs twee extra kamers op de tweede verdieping. Iedereen zijn eigen kamer, wel zo fijn! 

-Duurzaamheid 
Optimale isolatie, geheel gasloos en inclusief een warmte terugwin installatie. 

-Robuuste architectuur 
De woningen hebben een robuuste, stoere architectuur die opvalt door de vele fraaie details. Kijk bijvoorbeeld eens naar de variatie in het metselwerk tussen de kozijnen, de mooie betonranden en de subtiele horizontale accenten. De grote ramen zorgen voor een moderne uitstraling én lekker veel licht in huis. De gevels zijn opgetrokken uit gemêleerde, warme kleuren steen. En extra leuk; je mag zelf je favoriete steenkleur uitkiezen! De woningen worden afgebouwd met hoogwaardige materialen en zijn daardoor van een uitzonderlijke bouwkwaliteit.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 339.000,- - € 435.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 134 m² t/m 154 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 282 m² t/m 392 m² Start Verkoop 10-05-2019 Aantal kavels 18 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.