Oosting Makelaars Assen

Groningerstraat 7
9401 BG Assen
Tel: 0592-310144
info@oostingmakelaarsassen.nl
Kloosterbos fase 2 - Bosanemoon/Bosrank Assen Koopaanneemsom € 339.000,- tot € 435.000,-
 in Assen 9408 LA

Omschrijving

Wonen in Kloosterbos fase 2

Het project bestaat totaal uit 36 woningen verdeeld in drie types: Bosrank, Bosanemoon (2/1 kapwoningen) en Bosnoot (vrijstaande woningen). Op dit moment zijn er nog enkele 2/1 kapwoningen beschikbaar.

Wonen aan de Bosanemoon!
Deze acht ruime twee-onder-een-kapwoningen aan de Bosanemoon zijn geheel GASLOOS, volledig geïsoleerd en zeer energiezuinig! Er wordt een warmtepomp en een warmte terugwin installatie geplaatst. De woningen hebben een aangebouwde én geïsoleerde berging.

INDELING:
Begane grond: entree/ hal, toilet, straatgerichte woonkamer en een ruime uitgebouwde woonkeuken met openslaande tuindeuren en doorloop naar de vergrootte berging.

Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers, badkamer en een berging.

Tweede verdieping: zolderruimte met installatieruimte. De zolderruimte is vrij indeelbaar met een Velux dakraam.

LET OP:
De woning wordt standaard opgeleverd met de volgende meerwerkopties:
* uitbouw van 2,4 m;
* casco badkamer en toilet;
* deur tussen keuken en berging;
* dubbele openslaande tuindeuren;
* standaard berging is vergroot;
* diverse elektra opties;
* buitenkraan.
Bovengenoemde meerwerkopties zijn in de VON prijs opgenomen en kunnen niet aangepast worden, andere meerwerkopties zijn ook niet mogelijk.

Voordelen van wonen in Kloosterbos:
- Wonen in Kloosterbos is energiezuinig en comfortabel wonen in een gezellige, dorpse buurt met alle voorzieningen bij de hand. De woningen voldoen aan de laatste eisen op het gebied van bouwen en milieu.

- 4 slaapkamers
Alle woningen in Kloosterbos hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping en ruimte voor nog een of zelfs twee extra kamers op de tweede verdieping. Iedereen zijn eigen kamer, wel zo fijn!

-Duurzaamheid
Optimale isolatie, geheel gasloos en inclusief een warmte terugwin installatie.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 339.000,- - € 435.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 141 m² t/m 154 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 282 m² t/m 392 m² Start Verkoop 10-05-2019 Aantal kavels 18 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis