Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Beilen 9411 AB

De Groene Brink Beilen

9411 AB Beilen

Omschrijving

OPEN HUIS
Datum: 13 maart a.s.
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Bouwlocatie, bouwnummer 1 en 3

Nog enkele beschikbaar

De Groene Brink, een prachtige plek dichtbij allerlei voorzieningen. Op deze mooie groene locatie in het centrum van Beilen, ontwikkelt WVG Ontwikkeling uit Meppel karakteristieke koopwoningen, bestaande uit rijwoningen, een driekapper en...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 210.000,- tot € 362.000,- Gebruiksoppervlakte 112 m² t/m 155 m² Inhoud 423 m³ t/m 610 m³ Perceeloppervlakte 134 m² t/m 337 m² Start Verkoop 28-02-2019 Aantal kavels 25 Vrij 17 Aantal Bouwtypes 7 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

OPEN HUIS
Datum: 13 maart a.s.
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Bouwlocatie, bouwnummer 1 en 3

Nog enkele beschikbaar

De Groene Brink, een prachtige plek dichtbij allerlei voorzieningen. Op deze mooie groene locatie in het centrum van Beilen, ontwikkelt WVG Ontwikkeling uit Meppel karakteristieke koopwoningen, bestaande uit rijwoningen, een driekapper en tweekappers. Dit in een buurt met een eigen karakter, met aandacht voor architectuur, oog voor detail en GASLOOS.

De Groene Brink wordt een heerlijke buurt om te wonen. Ruim, groen en duurzaam. Alle voorzieningen zijn dichtbij. Zo wandel of fiets je in een paar minuten naar het sfeervolle centrum van Beilen, maar ook supermarkten, scholen, het station en bijvoorbeeld een medisch centrum zijn dicht bij. Bovendien zit je zo op de A28 richting Assen, Groningen of Zwolle.
De Groene Brink wordt zo ingericht dat alles bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Waar je kunt genieten van modern wooncomfort en een duurzame leefomgeving. Aan de achterzijde van de woningen worden, om een mooi beeld te krijgen, hekwerken met hedera geplaatst, twee wadi’s zorgen voor de opvang en geleidelijke afvoer van regenwater en verlichting zorgt voor een veilig gevoel. De huizen worden goed geïsoleerd, keramische pannen op het dak en ……. worden niet meer aangesloten op gas, maar voorzien vloerverwarming en een warmtepomp. Gasloos, dus klaar voor de toekomst.

WVG Ontwikkeling realiseert in de Groene Brink 25 koopwoningen, een ideale thuishaven voor een ieder die kwalitatief hoogstaand wonen in het centrum op prijs stelt. Je kunt kiezen uit 6 ruime twee onder één kapwoningen, een blok van 3 woningen onder één dak, een blok van 8 rijwoningen of 2 blokjes van 4 rijwoningen. Een groot aantal huizen grenst met de achtertuin aan een prachtige groene zone.

DE 2/1 KAP WONINGEN KUNNEN OOK AANGEBODEN WORDEN MET OPTIE SLAAP-/BADKAMER BEGANE GROND!
Er zijn diverse varianten mogelijk waarbij de garage vervalt en hier een slaap-/badkamer met eventueel een berging/hal gerealiseerd wordt. Dit alles vanaf een meerprijs vanaf € 23.250,-. Informeer naar de diverse varianten.

De brink
In veel Drentse nederzettingen is de brink een centrale open ruimte, vaak begroeid met gras en eikenbomen. Aanvankelijk was de brink een open ruimte aan de rand van de nederzetting (brink = rand). Vaak waren er meerdere open ruimtes als huisbrinken. Brinken zijn vermoedelijk ontstaan vanaf de 12e eeuw toen de boerderijen een vaste plaats in het dorp kregen. Daardoor kregen ook de open ruimtes een vaste ligging.
De brink was de natuurlijke ontmoetingsruimte en de plaats om evenementen, zoals kermissen en jaarmarkten te houden. De ontmoetingsfunctie werd versterkt door ambachtslieden, zoals een smid en timmerman en door winkeliers die rond de brink woonden. Omdat doorgaande wegen elkaar op de brink kruisten, zijn daar meestal één of meerdere cafés. Deze wegen zorgden in de vorige eeuw ervoor dat buslijnen door de dorpen gingen en de brink een halteplaats werd.
Op de brinken zijn soms grote kuilen of dobben voor bluswater gebruikt. Tevens diende de ruimte als drinkplaats en inscharingsruimte voor het dorpsvee.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 210.000,- - € 362.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 112 m² t/m 155 m² Inhoud 423 m³ t/m 610 m³ Perceeloppervlakte 134 m² t/m 337 m² Start Verkoop 28-02-2019 Aantal kavels 25 Vrij 17 Aantal Bouwtypes 7 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.