Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Esweg (Bouwnummer 5) in Beilen 9411 AB

Esweg (Bouwnummer 5)

9411 AB Beilen
Koopsom € 355.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

VERKOOP GESTART!

De Groene Brink, een prachtige plek dichtbij allerlei voorzieningen. Op deze mooie groene locatie in het centrum van Beilen, ontwikkelt WVG Ontwikkeling uit Meppel karakteristieke koopwoningen, bestaande uit rijwoningen, een driekapper en tweekappers. Dit in een buurt met een eigen karakter, met aandacht voor architectuur, oog voor detail en GASLOOS.

De...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 149 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

VERKOOP GESTART!

De Groene Brink, een prachtige plek dichtbij allerlei voorzieningen. Op deze mooie groene locatie in het centrum van Beilen, ontwikkelt WVG Ontwikkeling uit Meppel karakteristieke koopwoningen, bestaande uit rijwoningen, een driekapper en tweekappers. Dit in een buurt met een eigen karakter, met aandacht voor architectuur, oog voor detail en GASLOOS.

De Groene Brink wordt een heerlijke buurt om te wonen. Ruim, groen en duurzaam. Alle voorzieningen zijn dichtbij. Zo wandel of fiets je in een paar minuten naar het sfeervolle centrum van Beilen, maar ook supermarkten, scholen, het station en bijvoorbeeld een medisch centrum zijn dicht bij. Bovendien zit je zo op de A28 richting Assen, Groningen of Zwolle.
De Groene Brink wordt zo ingericht dat alles bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Waar je kunt genieten van modern wooncomfort en een duurzame leefomgeving. Aan de achterzijde van de woningen worden, om een mooi beeld te krijgen, hekwerken met hedera geplaatst, twee wadi’s zorgen voor de opvang en geleidelijke afvoer van regenwater en verlichting zorgt voor een veilig gevoel. De huizen worden goed geïsoleerd, keramische pannen op het dak en ……. worden niet meer aangesloten op gas, maar voorzien vloerverwarming en een warmtepomp. Gasloos, dus klaar voor de toekomst.

WVG Ontwikkeling realiseert in de Groene Brink 25 koopwoningen, een ideale thuishaven voor een ieder die kwalitatief hoogstaand wonen in het centrum op prijs stelt. Je kunt kiezen uit 6 ruime twee onder één kapwoningen, een blok van 3 woningen onder één dak, een blok van 8 rijwoningen of 2 blokjes van 4 rijwoningen. Een groot aantal huizen grenst met de achtertuin aan een prachtige groene zone.

Twee onder één kapwoningen
Deze halfvrijstaande woningen met garage en eigen achterom hebben een zee aan ruimte.
Vanuit de royale hal kom je in een ruime woonkamer met veel lichtinval. Aan de andere zijde van de hal bevindt zich de (woon)keuken, die gericht is op de tuin en voldoende ruimte heeft voor bijvoorbeeld een praktisch kookeiland.
Op de verdieping tref je 3 slaapkamers aan en een complete badkamer met douchehoek, toilet en een brede wastafel met twee kranen. Met de vaste trap kom je op de zolder waar ruimte is voor bijvoorbeeld extra slaapkamers. Op het dak worden keramische pannen gelegd en wordt een innovatieve schoorsteen toegepast die de warmtepomp van warmte voorziet. De hardhouten kozijnen staan voor kwaliteit en een hoogwaardige afwerking.
Kies daarnaast uit de talloze opties zoals bijvoorbeeld voor een bijkeuken.

De auto parkeer je op eigen terrein.

De warmtepomp
Alle woningen worden met een innovatief warmtepompsysteem uitgerust. De innovatie zit met name in de zogenaamde buitenunit. Waar anders bijvoorbeeld op het dak van de garage of bij de berging, een buitenunit wordt geplaatst met een compressor die lawaai maakt, wordt hier een schoorsteen op het dak geplaatst. Bovenin de schoorsteen zit een ventilator die buitenlucht aanzuigt. De omkasting van de warmtepomp zorgt ervoor dat er weinig geluid hoorbaar is.

De brink
In veel Drentse nederzettingen is de brink een centrale open ruimte, vaak begroeid met gras en eikenbomen. Aanvankelijk was de brink een open ruimte aan de rand van de nederzetting (brink = rand). Vaak waren er meerdere open ruimtes als huisbrinken. Brinken zijn vermoedelijk ontstaan vanaf de 12e eeuw toen de boerderijen een vaste plaats in het dorp kregen. Daardoor kregen ook de open ruimtes een vaste ligging.
De brink was de natuurlijke ontmoetingsruimte en de plaats om evenementen, zoals kermissen en jaarmarkten te houden. De ontmoetingsfunctie werd versterkt door ambachtslieden, zoals een smid en timmerman en door winkeliers die rond de brink woonden. Omdat doorgaande wegen elkaar op de brink kruisten, zijn daar meestal één of meerdere cafés. Deze wegen zorgden in de vorige eeuw ervoor dat buslijnen door de dorpen gingen en de brink een halteplaats werd.
Op de brinken zijn soms grote kuilen of dobben voor bluswater gebruikt. Tevens diende de ruimte als drinkplaats en inscharingsruimte voor het dorpsvee.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 355.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 149 m² Perceeloppervlakte 305 m² Inhoud 610 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd en hr-glas Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 125 m² (12.5 m bij 10.0 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen en parkeerplaats, voor 1 auto Totaal aantal garages 2 Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken SWK Garantiecertificaat Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Dakraam, Balansventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Beilen Oppervlakte 305 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.