Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kaardebol 21 Beilen in Beilen 9413

Kaardebol 21 Beilen

9413 Beilen
Koopsom € 163.666,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

In fase III van nieuwbouwplan Nagtegael te Beilen biedt Hunebouw een bouwkavel aan van 627m² voor de bouw van een vrijstaande woning. De kavel is prachtig gelegen aan de rand van de wijk met de achterzijde grenzend aan het Linthorst Homan kanaal.

Op deze particuliere kavel mag u zelf uw woning ontwikkelen maar dient in de jaren 20 of 30 stijl gebouwd te worden. Kleur- en materiaal...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

In fase III van nieuwbouwplan Nagtegael te Beilen biedt Hunebouw een bouwkavel aan van 627m² voor de bouw van een vrijstaande woning. De kavel is prachtig gelegen aan de rand van de wijk met de achterzijde grenzend aan het Linthorst Homan kanaal.

Op deze particuliere kavel mag u zelf uw woning ontwikkelen maar dient in de jaren 20 of 30 stijl gebouwd te worden. Kleur- en materiaal gebruik moet in overeenstemming zijn met de overige woningen in de wijk en uiteraard aan de gestelde voorwaarden voldoen.

De beoogde architectuur uit zich o.a. in:
- Royale dakoverstekken;
- Verbijzondering van entreepartijen;
- Bijzondere kozijnvormen, plaatsing en / of details;
- Fraaie metselwerkdetailleringen met rollagen, afwijkend voegwerk e.d.;
- Goed vormgegeven dakranden, lijsten en boeiboorden afgewerkt met een zinken kraal;
- Forse houtafmetingen voor kozijnen – ramen

Nagtegael is een ruim opgezette jonge woonwijk ten Zuiden van Beilen, de wijk grenst aan landelijk gebied. Nagtegael kenmerkt zich door uitzichten over weiden en akkers en ligt op loopafstand van natuurgebied Ter Horsterzand. Tevens ligt de woonwijk op korte afstand van uitvalswegen.

Grijp nu u kans; royaal wonen in een karakteristieke woonwijk en een groene woonomgeving.

Beilen heeft ruim 9800 inwoners en ligt in de gemeente Midden-Drenthe. Er is een enorme verscheidenheid aan natuur, cultuur en ontspanning. Er liggen verschillende natuurgebieden rondom Beilen o.a. het Terhorsterzand met recreatieplas, Nationaal Park Dwingelderveld en het Scharreveld, een heidegebied met veel fietsmogelijkheden.
Tevens zijn er in het dorp diverse sportaccommodaties te vinden zoals een openlucht- en overdekt zwembad en tennisbanen, diverse basisscholen en een middelbare school in Beilen. Het winkelaanbod in het dorp is meer dan compleet te noemen met meerdere grote supermarkten, gevarieerde zelfstandige middenstand, landelijke ketens en gratis parkeren. Beilen is gunstig gelegen t.o.v. de A28 en N371 waardoor plaatsen als Assen, Groningen, Emmen en Drachten goed bereikbaar zijn. Ook is het dorp v.v. een NS station.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 163.666,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 627 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.