Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hoofdstraat (Bouwnummer 1) in Zwiggelte 9433 PB

Hoofdstraat (Bouwnummer 1)

9433 PB Zwiggelte
Koopsom € 205.000,- v.o.n.
Onder optie

Omschrijving

VERKOOP GESTART

Verrassend en duurzaam concept aan de Hoofdstraat in Zwiggelte

In deze prachtige groene woonomgeving wordt dit bestaande pand geheel intern verbouwd tot 7 unieke woningen. Extern zal het pand verfraaid en gerenoveerd worden. Van levensloopbestendig tot gezinswoning van 95 m² tot 259 m², het kan allemaal binnen dit unieke concept. De woningen worden...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 95 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

VERKOOP GESTART

Verrassend en duurzaam concept aan de Hoofdstraat in Zwiggelte

In deze prachtige groene woonomgeving wordt dit bestaande pand geheel intern verbouwd tot 7 unieke woningen. Extern zal het pand verfraaid en gerenoveerd worden. Van levensloopbestendig tot gezinswoning van 95 m² tot 259 m², het kan allemaal binnen dit unieke concept. De woningen worden opgeleverd inclusief sanitair en verwarmd middels een warmtepomp. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en de verdieping voorzien van radiatoren.

Elke woning is voorzien van een eigen parkeergelegenheid en een inpandige berging.

Zwiggelte
In een mooie groene omgeving ligt het Drentse dorp Zwiggelte. Centraal gelegen op korte afstand van Westerbork, waar alle basisvoorzieningen te vinden zijn. Het esdorp Zwiggelte heeft nog veel van zijn oorspronkelijke karakter weten te bewaren. Buiten de dorpskern liggen tussen de oude boerderijen grote erven met fruitbomen, ouderwetse moestuinen en kleine weitjes voor het jongvee. Veel boerderijen liggen met de achterkant naar de straat en kijken uit over de Westeresch en de Oosteresch Ten noorden van het Oranjekanaal ligt het uitgestrekte Zwiggelterveld (bouw- en weiland) met het Zwiggelterbosch. Voldoende mogelijkheden voor de natuurliefhebber! Het dorp kenmerkt zich door zijn open karakter, rust, ruimte en goed ontwikkeld verenigingsleven.

Vanwege het bijzondere concept is er gekozen voor een VVE. Hierin wordt het onderhoud van de buitenzijde van het gehele pand, de groenvoorziening rondom en gezamenlijke binnenterrein geregeld. Deelname aan de VVE is verplicht.
U koopt dus een appartementsrecht waarbij elke woning een deel van het perceel in gebruik heeft:
Bouwnummer 1: 371 m²
Bouwnummer 2: 199 m²
Bouwnummer 3: 234 m²
Bouwnummer 4: 224 m²
Bouwnummer 5: 465 m²
Bouwnummer 6: 524 m²
Bouwnummer 7: 600 m²

De aandacht voor het milieu en daarmee samenhangend de gezondheid is erg belangrijk. In de bouw ligt de oplossing daarvoor in duurzaam bouwen. Aan de tekentafel en op de bouwplaats bewust bezig zijn met milieu en gezondheid staat hier centraal. Beperking van afval en gebruik van (meer) milieuvriendelijke, recyclebare en minder milieubelastende grondstoffen vormen het voornaamste doel.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 205.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Geschakelde woning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 95 m² Overige inpandige ruimte 11 m² Inhoud 447 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Verwarming Warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 232 m² (15.2 m bij 15.25 m) Ligging hoofdtuin Zuid Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats en geen garage Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.