Mijn favorieten

Huis kopen

Een huis kopen is een belangrijke beslissing. Hetzelfde geldt voor de keuze van een aankoopmakelaar. U wilt een makelaar die zich perfect inleeft in uw woonwensen én scherp kan aankopen.

De aankoopmakelaars van Oosting Makelaars kennen de huizenmarkt in Noord- en Midden-Drenthe. Op basis van jarenlange ervaring, actuele marktkennis en een groot netwerk weten zij waar kansen liggen. In nauwe samenspraak met u benutten ze die kansen.

Heeft u na een bezichtiging nog steeds een goed gevoel bij een huis? Om die vraag draait het allereerst. Wilt u daarna graag verder met een huis, dan dient zich een volgende vraag aan: is het huis zijn geld waard? Zo ja, hoeveel onderhandelingsruimte zit er in de vraagprijs? En met welke extra kosten voor onderhoud of verbouwing moet u rekening houden?

Op al die vragen geeft uw aankoopmakelaar van Oosting Makelaars u een helder en onderbouwd antwoord. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Uw aankoopmakelaar en het team staan tijdens het hele aankoopproces voor u klaar, vanaf de eerste bezichtigingen tot en met de overdracht bij de notaris. Het bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd en zorgen.

Oosting Makelaars ontzorgt u volledig bij aankoop van een huis:
  • zoeken naar de juiste woning
  • regelen afspraken voor bezichtigingen
  • begeleiden van bezichtigingen
  • adviseren over reële woningwaarde
  • onderzoeken van bouwkundige staat (eventueel in combinatie met advies voor een bouwkundige keuring door een gespecialiseerd bedrijf)
  • controleren koopakte en begeleiden verdere juridische afhandeling
  • meegaan naar notaris voor de overdracht
Wanneer Oosting Makelaars u zowel bij de verkoop van uw huidige woning als bij de aankoop van de nieuwe woning mag begeleiden, geldt (combinatie)korting op de makelaarscourtage. Informeer ernaar.

Op zoek naar een ervaren aankoopmakelaar die zichzelf terugverdient? Neem contact op.