Mijn favorieten

Traditie en kernwaarden in ere houden

Oosting Makelaars, een eenwording van Oosting Makelaars in Beilen en Oosting-Kroon Makelaars in Assen, staat onder de inspirerende leiding van Dineke Oosting. Samen met een hecht team van medewerkers houdt zij de kernwaarden van de makelaardij in ere: vakmanschap, enthousiasme, eerlijkheid en openheid.

Een huis kopen gaat in eerste instantie niet over stenen en geld, maar over mensen. Of zoals Jan Willem Oosting (1965 - 2013) zijn medewerkers altijd voorhield: 'Nooit vergeten, een huis kopen is emotie.'

Tot aan zijn plotselinge overlijden stond Jan Willem samen met Dineke aan het roer van het bedrijf. Ongeveer een kwarteeuw eerder was hij op zijn vijfentwintigste de jongste makelaar van Nederland. Als beëdigd makelaar trad hij daarmee in de voetsporen van achtereenvolgens zijn vader en zijn grootvader.

In 1997 namen Dineke en Jan Willem samen het bedrijf van zijn ouders over. Tien jaar later stapten ze samen op de fiets naar Assen om daar de overname van Kroon Makelaardij feestelijk te bezegelen. Het makelaarsbedrijf verstevigde daarmee zijn vooraanstaande positie in Noord- en Midden-Drenthe.

En daar bleef het niet bij. In nauwe samenwerking met Dineke deed Jan Willem al aan maatschappelijk ondernemerschap voordat die term ook maar bestond. Hij vervulde jarenlang een actieve en bezielende rol in tal van organisaties:

 - persvoorlichter NVM-afdeling Drenthe
 - lid landelijke PR-commissie NVM
 - (mede-)initiatiefnemer Noordelijke NVM Dag
 - mede-organisator Startersmanifestatie Drenthe
 - lid klankbordgroep Drentse Woningmarktberichten

Al die tijd verloor hij nooit het menselijke aspect uit het oog. Oprechte interesse in andere mensen was een van zijn karaktertrekken. Het huidige team van Oosting Makelaars zet het bedrijf in die geest voort.
 

Oosting Makelaars Assen

Kantoor Vestiging Oosting Makelaars Assen

Adresgegevens

Groningerstraat 7
9401 BG Assen
KvK nummer: 76856216

Oosting Makelaars Beilen

Kantoor Vestiging Oosting Makelaars Beilen

Adresgegevens

Kruisstraat 5
9411 PD Beilen
KvK nummer: 76856216