Mijn favorieten

Huis verkopen

U zoekt de beste koper voor uw huis. Oosting Makelaars kan u daarbij helpen. We verkochten in de afgelopen 12 maanden zo'n 170 woningen in Assen, Beilen en de rest van Noord- en Midden-Drenthe.

Belangrijk voor u is natuurlijk het verkoopresultaat van úw huis. Daarbij gaat het om de verkoopprijs, maar ook om de verkoopvoorwaarde en de verkooptermijn. Om u daarover goed te kunnen adviseren, voert een makelaar-taxateur van Oosting Makelaars eerst een uitvoerig onderzoek uit.

Alle pluspunten en - eerlijk is eerlijk - minpunten van het huis worden op een rij gezet. Ook de woonomgeving en recente woningverkopen in de buurt nemen we mee. Op basis van de uitkomsten en een flinke dosis ervaring en fingerspitzengefühl adviseren we een kansrijke vraagprijs.

In nauw overleg met u wordt daarna een gedegen verkoopplan opgesteld. Uw huis moet zo goed mogelijk voor de dag komen in de verschillende media, zoals funda, verkoopbrochure, Instagram, Facebook en de eigen website van Oosting Makelaars. Een goede presentatie is essentieel; wij gaan met onze tijd mee en bieden vanaf nu ook de mogelijkheid een woning online te bezichtigen. Diverse woningen uit ons aanbod zijn reeds virtueel, vanuit uw eigen woonkamer, te bekijken. Kijk eens op onze homepage of bij woningaanbod naar deze unieke manier van presenteren.

Dat betekent: veel aandacht voor de presentatie. Uw huis moet concurreren met veel andere koopwoningen. Bovendien is de eerste indruk vaak doorslaggevend: wel of niet bezichtigen. Oosting Makelaars biedt ook de mogelijkheid van verkoopstyling.


Maak kennis met Oosting Makelaars